El Racó de la Lectura

Estimar la lectura per aprendre

En el racó de la lectura trobareu històries de misteri, amor, intriga i fantasia. Volem animar als nois a estimar la lectura, una bona companya de viatge, ja que ens parla de les nostres emocions, de la naturalesa humana, d’allò que ens passa a la vida… Cada setmana, un noi de cada curs recomanarà un llibre, a través d’un vídeo breu. Qui vulgui, podrà participar afegint comentaris.

Nacho García Lecuna

Return of the padawan reminds us that school can be just as adventuresome as storming the Death Star. The main character, Roan Novachez returns to Jedi Academy for a second year, he thought it would be easier.

Marc Quirant Taló

L’Oskari ha entrat al bosc per superar una prova: haurà de passar un dia i una nit sol i caçar l’animal més imponent que trobi. Però de sobte el cel tremola i cau al bosc un objecte estrany amb un passatger insòlit.

Marc Raventós Riera

En Theodore vol ser advocat, com els seus pares. Li agrada ajudar-los buscant expedients, investigant qüestions legals, però en aquesta ocasió, Theo s'enfronta a la desaparició de la seva amiga April.