Concursos escolars

Un any més us animem a demostrar el vostre talent participant en els concursos escolars, una oportunitat per aprendre i divertir-se. Aquí podreu veure les diferents modalitats amb tota la informació i escollir la que més us interessi. El professor encarregat de coordinar els concursos escolars on participin els alumnes de l’ESO és el Sr. Benguría, a qui podreu preguntar qualsevol dubte.

FIRST LEGO League

FIRST LEGO League (FLL) és un repte internacional que desperta l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia. FLL utilitza desafiaments temàtics per interessar els joves, de 10 a 16 anys, en la investigació, la resolució de problemes, i la ciència.

Concurso de Matemáticas Pangea

Para Pangea lo más importante es que los chicos y chicas disfruten. Queremos que aprendan que las matemáticas son vitales para la vida cotidiana y que nos rodean allá donde vayamos.

Mi Quijote – Siglo XXI

Con el fin de fomentar la lectura de Don Quijote de la Mancha de Miguel de Cervantes, Editorial Vicens Vives convoca la segunda de edición del concurso Mi Quijote - Siglo XXI, en conmemoración del IV Centenario Cervantino.

Torneig de Debat Escolar

El Torneig de Debat vol dotar els alumnes d'eines que els ajudin a millorar les seves habilitats de comunicació, com la capacitat d'argumentar, la comunicació verbal i no verbal, el treball en equip, l'anàlisi de la informació entregada...

Premi Solidaritat Xavier Fàbrega

L'Agrupació d'Antics Alumnes del col·legi Bell-lloc organitza aquest concurs sobre valors per ajudar els alumnes a créixer com a persones. Aquest any tracta sobre l'amabilitat i respecte a els companys.

Cangur – VII Marató de problemes

La Societat Catalana de Matemàtiques convoca aquest concurs per difondre el conreu de les ciències matemàtiques, estendre’n el coneixement en la societat catalana, fomentar-ne l’ensenyament i la investigació teòrica i aplicada.

Premi de Narrativa Pere Ferrer

A fi d’estimular entre l’alumnat la creació literària i alhora aprofundir en el coneixement de Sant Cugat, s'organitza aquest concurs en honor de Pere Ferrer, monjo del Monestir, autor del Costumari de Sant Cugat, escrit al segle XIII.

Concurs Bíblic

La Federació de Cristians de Catalunya preten ajudar les noves generacions en el coneixement de la Bíblia i en la trobada, personal i lliure, amb Jesucrist.

Premi de poesia Gabriel Ferrater

Concurs - Homenatge al poeta santcugatenc Gabriel Ferrater, amb l'ànim d'estimular entre l'alumnat l'hàbit de l'escriptura literària i de promoure el coneixement de la figura de l'autor.

Coca-Cola Relato Corto

Si estás en 2º de ESO y escribir es tu pasión o eres profesor y a tus alumnos les encanta escribir, éste es vuestro concurso. Coca-Cola te invita a participar en el certamen de literatura juvenil más longevo del país.

Concurs Consell de l’Audiovisual

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya convoca anualment els Premis el CAC a l'escola amb la finalitat d'afavorir el coneixement i la interpretació del llenguatge audiovisual en els alumnes.

Consumópolis

L'Agència Catalana del Consum organitza anualment aquest concurs sobre consum responsable. La temàtica del XII Concurs escolar Consumópolis és "Internet: en fas un ús responsable?"

Por una red más segura

La iniciativa X1RedMasSegura quiere concienciar a la sociedad sobre el buen uso de internet, independientemente del fin que busque en la red, para que pueda disfrutar de forma segura de las infinitas bondades que Internet nos ofrece.

Concurso de poesía Jesús Serra

Si te gusta la poesía, participa en este concurso-homenaje a Jesús Serra, aficionado a la poesía, fundador del Grupo Catalana Occidente y uno de los empresarios más importantes del siglo XX.

Jocs Florals Escolars

Aquest concurs vol potenciar i estimular l’expressió i producció escrita dels alumnes i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada a Catalunya.

Premi de Poesia Pissiganya

Amb l’objectiu de difondre el gust per la creació poética entre els alumnes dels centres educatius de Catalunya, Pissiganya.cat, revista per a xiquets i xiquetes, convoca aquest premi.

Explica Geografía con tus fotos

Este concurso tiene como objetivo despertar y fomentar el interés por la fotografía como medio para el conocimiento geográfico y la explicación del territorio.