La Farga TV! Compartim projectes fent un telediari

Telediariportada

GERARD MIR, 1r ESO A (04/03/2017) – A l’inici del segon trimestre, el Sr. Zaragoza, el nostre tutor, va proposar fer un telediari explicant tot el que havíem fet durant el trimestre anterior. Pocs dies després, un cop escollit els alumnes que farien d’actors i amb les idees que volíem mostrar, vam començar a treballar.

El Pepe Ramírez i jo, fem de presentadors i introduïm els temes que vam treballar. Vam gravar al Marc Pliego, qui va ser escollit com a representant del Consell de Joves. Un dels temes que també vàrem treure va ser el concurs de la First Lego League, que ho explica el Pablo Ramírez. El José Durán para d’un projecte que vam fer a classe per fomentar la lectura, juntament amb l’Oriol Arasanz i el Lucas Oliver. El Sagar Chamorro comenta tots els detalls de la sortida cultural a la Sagrada Família, i també vam fer unes preguntes a uns participants del Musical.

Tot i que en les gravacions va haver-hi moltes tomes falses, el Sr. Zaragoza, que és un crack de l’edició de vídeos, va muntar un telediari molt xulo on al final del vídeo surten fotos del trimestre passat. Fent aquest projecte, aprenem a escoltar-nos i valorar les idees dels altres, a més que ens ha ajudat a fer més equip entre tots. Tota la classe ho vam passar molt bé i ens agradaria repetir-lo.

A continuació, podeu gaudir d’aquest informatiu especial de 1r A de La Farga TV:

One thought on “La Farga TV! Compartim projectes fent un telediari

 1. Pilar Campoy

  Com mare i dona de exalumnes de La Farga, vull expresar la meva total satisfacció d.haber.vos conegut primer pel meu marit i després com mare d.alumne!
  Estic totalment comvençuda de que l.opció de triar la Farga va ser el millor regal que l.hi podria fer al meu fill…no tinc cap dubte, l.inversió en algúns moments va resultar un sacrifici perque en 16 anys a l.escola van passar moments més i menys bons (economicament parlan) peró ara en veure el meu fill fen ADE a l.universitat de Barcelona i veien lo ben preparat que ha sortit de l.escola….em sento agraida per haver pogut deixar.li com herencia el anys escolar passats a La Farga!
  Molt agreida i molt bona feina feta amb els alumnes, moltes felicitats!!!!
  Llástima que l.iniciativa del Telenoticies ha començat just ara que ja ha acabat el meu fill….
  Peró endavant nois…prometeu ser en el futur uns grands periodistes!!!!!
  Amunt sempre La Farga!!!!!!!!

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *