Solidaritat, respecte i cooperació. Visitem el Banc dels Aliments amb els nois de 2n d’ESO

portadanoticiabancaliments

Setmanes abans del Nadal, els alumnes de 2n ESO A i 2n ESO B van conèixer la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, primer, amb una sessió teòrica, i seguidament, preparant ells mateixos caixes de menjar.

Més de 220 voluntaris treballen al Banc dels Aliments de Barcelona, una entitat sense ànim de lucre que durant l’any passat va alimentar a 143.000 persones necessitades. La lluita contra la gana, el valor d’ajudar els més dèbils, la importància d’aprofitar els aliments, el funcionament del banc i la seva pròpia història van ser algunes de les idees que els nois van aprendre de la mà d’un voluntari. Després de la xarrada, un altre treballador els va explicar la logística de la distribució dels aliments, juntament amb una activitat on van preparar un centenar de caixes. Entendre el funcionament d’aquest gran magatzem solidari i reflexionar sobre com ajudar a les persones que passen fam va ser una bona manera d’acabar el Jubileu de la Misericòrdia.

Després de la visita, vam dinar als jardins de Montjuïc, tocant el Palau Sant Jordi, per després passejar plàcidament fins a la zona del port, sota un bon sol i gaudint d’unes vistes excepcionals de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *