Quin és el carrer més llarg de Barcelona?

Barcelona és, des de finals de segle XX, una de les ciutats europees més capdavanteres en el terreny urbanístic, gràcies al seu disseny metropolità, el transport, i la vinculació de l’urbanisme amb els valors ecològics i la sostenibilitat. A més a més, la ciutat compta amb 14 dels 20 carrers més llargs d’Espanya. Sabries dir quin és el carrer més llarg de Barcelona?

DIFICULTAT: baixa.

PREGUNTES          ENDEVINALLES          LÒGICA

3 thoughts on “Quin és el carrer més llarg de Barcelona?

 1. Toni Pagès Larruy

  La calle más larga de toda la ciudad de Barcelona es la Gran Vía de las Cortes Catalan, con una longuitud de unos trece kilometros de largo

  Reply
 2. Oriol Navarro Font

  La Gran Via de les Corts Catalanes és una de les vies més importants de la ciutat de Barcelona, que la travessa d’un costat a l’altre, amb un recorregut de més de nou quilòmetres (tretze comptant les prolongacions a l’Hospitalet i Sant Adrià), sent el carrer més llarg de l’estat espanyol. La numeració de les finques arriba fins al 1198. Noms anteriors
  Lletra N, Número 11 (fins 1900)
  Cortes (fins 1931)
  Cortes Catalanas (fins 1939)
  José Antonio Primo de Rivera ( fins 1978)

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *