L’amistat, un tresor per descobrir

Estimat alumne,

Espero que hagis descansat i gaudit amb la família i els amics aquests dies de Nadal. Les primeres avaluacions ja són història i ara t’animo a començar amb il·lusió i força el nou semestre. Potser has pensat alguns propòsits, estudiar millor, ajudar a casa, visitar més els avis, fer esport… Un bon propòsit, entre altres, és fer nous amics al col·legi i cuidar les amistats de sempre. Hi ha un proverbi molt conegut que diu que “qui té un amic, té un tresor”.

Els amics ens ajuden, ens fan sentir bé, ens escolten sense jutjar-nos. Un veritable amic ens fa veure les coses com són, perquè no sempre ens riu les gràcies ni ho troba tot bé. L’amistat és confiar, saber escoltar, compartir, corregir, alegrar‐se junts. La Farga és un bon lloc per trobar amics, a classe i amb la resta de companys del curs, i practicant l’amistat, aprendreu a col·laborar i a estimar. Així trobareu la veritable felicitat, la que ens fa sortir de nosaltres mateixos per servir els altres.

Cuidar les relacions d’amistat, a vegades, pot costar, però les coses importants valen la pena. Aprofita aquests mesos per gaudir i aprendre dels amics, un tresor per descobrir.

Ferran Morer,
Cap de Secció de l’ESO
Febrer 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *